Doğu ve Güneydoğu Bölgesinde bir benzerinin zor bulunduğu Taş Konak evleri, şehrin Turizmine büyük katkı sunacağı belirtildi. Van Gölüne nazır bir yer olan Yeşilsu (Amik) Mahallesinde hizmete açılan Yeşilsu Taş Konak tatil için ideal bir mekan.
Güzel manzarası ve temiz havası ile misafirlerin hayallerini süsleyen Yeşilsu Taş Konağı’nın çok yakında resmi olarak hizmete gireceğini söyleyen işletme yetkilisi İsmet Yavaş, şehrin geleceğini ve turizmini göz önünde bulundurarak böyle bir girişiminde bulunduğunu söyledi.
Van Havadis Gazetesine açıklamalarda bulunan Yeşilsu Taş Konak yetkilisi İsmet Yavaş; “Aslında pandemi sürecinde böyle bir proje kafamızda şekillendi. Bir nevi butik otel tarzında yapıldı. Siz buna sosyal tesis diyebilirsiniz, otel diyebilirsiniz veya paşa konağı diyebilirsiniz. Herkes kendi kafasında bir tasarlama yapabilir. Çünkü çok amaçlı ve içerisinde her ihtiyaca cevap verebilecek şekilde tasarlandı.

Toplamda on adet odamız mevcut. Konağın içerisinde tenis masası, bilardo, satranç, gibi oyun salonları da mevcuttur. Konak, tamamıyla özel taşlardan inşa edildi. Bu taşların insan vücudundaki stresi tamamıyla aldığı biliniyor. Konağın her odası tamamıyla deniz manzaralıdır. Her odada jakuzi, TV, buzdolabı, dinleme salonu, dinleme salonunun içerisinde en kaliteli ve insanların tüm yorgunluğu alacak özel oturma grubundan döşendi. Aynı zamanda her oda en lüks malzemelerden yapılan wc-banyo, büyük balkon ve yatak odası mevcuttur” diyen işletme yetkilisi İsmet Yavaş, amaçlarının Van’a bir değer kazandırmak olduğunu belirterek; “İl içinde ve il dışından gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Araç transfer işlemleri bizim tarafımızdan sağlanacaktır.
Özellikle yeni evlenen çiftlerimizin balayı için uzak yerlere gittiklerini biliyoruz. Bundan böyle yeni evlenen çiftlerimizin fazla paralar harcayarak uzak yerlere gitmelerine gerek kalmayacak. Çünkü Yeşilsu Taş konağımızda iki adet kral odamız var. Türkiye’de bir benzeri çok zor bulunur. Kral odalarımız çok özene döşendi, tam bir ev konseptinde yapıldı. Hem odalarımız çok büyük, hem de manzarası müthiş güzel olduğu gibi balkonu da oldukça büyük. İnsanlarımızın artık uzak yerlere gitmelerine gerek kalmayacak diye düşünüyoruz” diyen Yeşilsu İşletme yetkilisi İsmet Yavaş Van Havadis'e yaptığı açıklamanın devamında; “Bu projeyi yaparken tamamıyla doğal bir ortamda olmasını düşünmüştük. İnşallah ileriki süreçte farklı yerlerde buna benzer projeleri hizmete açmayı düşünüyoruz.
Konağımızın sekiz odası bir artı bir, iki odası ise tamamıyla yeni evlenen çiftlere balayı odası olarak farklı bir konsepte tasarladık. Gelen misafirlerimize yemek ve sosyal aktivitelere yönelik hizmetler olacak. Şimdilik tesisimizde en az on insan iş sahibi olmuş olacak. Daha sonraki süreçlerde bu sayı çok daha fazla olacaktır” diyen Yeşilsu Taş konak yetkilisi İsmet Yavaş, Van’ın bir Turizm kenti olduğundan, böylesi tesislere ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.
Yorum yazarak Van Havadis Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Van Havadis hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Van Havadis editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Van Havadis değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Van Havadis Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Van Havadis hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Van Havadis editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Van Havadis değil haberi geçen ajanstır.